Your browser does not support JavaScript!


Velkommen til den officielle hjemmeside for Transit Center

Velkommen Transit Center og vi inviterer dig til at købe nye og brugte dele til Ford Transit. Vi er den største dele distributør, som har specialiseret sig i Ford-biler, og mere specifikt, i transportører af transit. Transit Center blev grundlagt i 1996. Siden da vi øge deres tilbud, som et resultat, kan vi nu prale af at have dele både originale, der kommer fra producenten, og dele af den højeste kvalitet, som ofte har en højere modstand end de originale dele.

Rækken af vores online butik, vil du finde 90% af alle de dele, som vi nu har på lager. Dette er til dels på grund af manglende tid til at katalogisere alle de dele og deres store antal. Hver dag i vores tilbud, der er nye produkter, der kommer fra lageret. Derfor, hvis du har problemer med at finde dele til din Ford Transit, så kontakt os: dele@e-transitcenter.dk . Vores personale vil hjælpe dig med at finde dele og giver oplysninger om dets tilgængelighed.

Alle aktier købt i vores online butik, vil vi sende en kurer selskab FedEx, UPS eller mail Polen. Desuden er det muligt at deltage direkte i vores butik beliggende i Pędzewo på rute 80 mellem Bydgoszcz og Torun 8:00 til 17:00.To hovedtankerne i Transit Center er: butik der tilbyder både nye og brugte dele til alle modeller af Ford Transit MK2 - Mk8. indsamler konstant Transit Center erfaring bygning rallybiler og racerbiler, som med succes konkurrerer i rally, drift og andre racer, ikke kun i Polen, men også i hele Europa. Transit Center MotorSport ( www.wicikmotorsport.com ) blev kendt verden over hovedsagelig takket være opførelsen af verdens første kommercielle køretøj Ford Transit MK7 beregnet til drift. Videoer af demonstrationen køre med denne bil, kan du vis her.

Vi inviterer dig til at læse Transit Center tilbuddet, vi ønsker Dem en vellykket handel og problemfri brug af varevogne Ford.

DemoCars

Shop

Shop