Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANIST CUSTOM

custom

I 2013 blev Ford Transit CustomCustom er blevet udstyret med en række systemer, der forbedrer sikkerheden, mens du flytter på vejene. Kunder, der vælger denne model, roste sine køreegenskaber og komfort. Custom fås i to karrosseriform: Tourneo - perfekt til bilture i Europa, og Custom- mellemstore varevogne kontrol, især i små og mellemstore virksomheder. tildelt den prestigefyldte internationale plante bærer (Van of the Year). Medium variant af Ford Transit - Custom, blandt en meget mindre Ford Connect, en større Ford Transit. Det indre af den nye Ford-model, vi kan føle sig som en Ford Fiesta MK7. Udformningen af instrumentbrættet specifikt afledt fra denne model og er indrettet til at transportkøretøjet.

customback Custom er blevet udstyret med en række systemer, der forbedrer sikkerheden, mens du flytter på vejene. Kunder, der vælger denne model, roste sine køreegenskaber og komfort. Custom fås i to karrosseriform: Tourneo - perfekt til bilture i Europa, og Custom- mellemstore varevogne kontrol, især i små og mellemstore virksomheder.

Hvis du er på udkig efter en bil på daglig basis, og på samme tid kører en lille virksomhed, Ford Transit Custom er den perfekte bil til dig. Fords nye design er blevet indført med input marked Ford Fiesta MK7 og er blevet meget vel modtaget. Med den stigende komfort er i køretøjet af denne type bliver mere og mere populære. Hertil kommer, de nyeste dieselmotorer (diesel) og benzinmotorer, som er karakteriseret ved meget høj kultur arbejde, der gør sådan en tur i bil bliver sjovt.

customfront

 
Indtast et søgeord
Avanceret søgning
Transit Center in Europe