Your browser does not support JavaScript!


Logo Transit Center

Logo Transit Center
Logo Transit Center
Transit Center-logoet er en kombination af et symbol og en tekst. Transit Center-logoet består af en almindelig sekskant, hvori bogstaverne T og C er skjult. Disse bogstaver symboliserer Transit Centers firmanavn. Ordet Transit har her en central betydning. Lige fra begyndelsen har vores virksomhed været forbundet med salg af Ford Transit-dele. Ordet Center konnoterer et center, dvs. et sted, hvor du kan finde alle de dele, du har brug for til dit køretøj. Transit Center-logoet findes i to versioner: den officielle - symbolet er øverst, og den alternative version - symbolet er til venstre. Vi bruger den alternative version af logoet på butikssiden.

Transit Center-logotype

Med sin unikke logotype og karakteristiske farver skiller Transit Center sig ud fra konkurrenterne. Virksomhedens logotype viser den orange TC-skrift, der minder om et tandhjul i et modernistisk design, placeret inden for en regelmæssig sekskant. Med dette motiv hentyder vi til styrke, udholdenhed og konstant innovation i bilverdenen. Transit Centre-logoet kunne ses på mange af de projekter, vi har udført - varevogne og racerbiler. De farver, som vi identificerer os med, er orange, sort og grå.

Betydningen af farverne i TC

Orange symboliserer den energi, optimisme og iværksætterånd, der ligger i vores filosofi. Denne farve tiltrækker opmærksomhed, er forbundet med innovation og udtrykker vores ubarmhjertige stræben efter løbende forbedringer. Sort er på den anden side forbundet med elegance, professionalisme og selvtillid. I vores virksomhed betyder det, at vi tager hånd om hver eneste detalje og stræber efter at opfylde de højeste standarder for kvalitet og kundeservice. Grå symboliserer soliditet og stabilitet, hvilket er særlig vigtigt i bilsektoren, hvor pålidelighed og pålidelighed er afgørende.

I Transit Center kombinerer vi disse tre farver for at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for vores kunder. Vi fokuserer på en positiv atmosfære, der motiverer os til fortsat at vokse, samtidig med at vi skaber en følelse af tryghed og tillid hos vores kunder. Vi inviterer dig til at samarbejde med Transit Center - en pålidelig partner i en verden af varevognsdele. Sammen kan vi opnå ekstraordinære resultater og bidrage til din virksomheds succes!
 
Indtast et søgeord
Avanceret søgning
Transit Center in Europe