Your browser does not support JavaScript!


De mest populære mærker af varevognsdele:

Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
Bosch
Bosch
parts quality
Dayco
LUK
LUK
BSG
Nural
Bosch
Polcar
Silbak
Silbak
Silbak
Onka
parts quality
Kvalitet af dele
Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
dayco logo
Dayco
Polcar
Polcar
LUK
LUK
Nural
Nural
Silbak
Silbak
parts quality
Bosch
Onka Otomotiv
Onka
parts quality
Kvalitet af dele

Van dele mærker


Vi sælger kun afprøvede og testede varevognsdele fra pålidelige producenter. Vores butik tilbyder både originale dele (Ford OE) og reservedele. De varevognsreservedelmærker, der er tilgængelige i vores butik, er Ford OE, Trateo, HMPX, DP Group, Motorcraft, BSG, Abe, Ayfar, Bosch, Continental, Dayco, Dayco, Depo, Dolz, Elring, Goetze, Hart, Ibras, Ima, Knecht, LPR, Magneti Marelli, LUK, Mapa, Mars, Nissens, Nural, OES, Onka, Polcar, PSA, Quick Brake, Ruville, Sachs, Silbak, Stanadyne, STP, Timken, TRW og TYC. Nogle reservedelsproducenter har specialiseret sig i at fremstille komponenter til varevogne, der ikke længere produceres. Det er måske ikke muligt at købe dele til et sådant køretøj hos en officiel forhandler. Derfor har vi etableret kontakter med reservedelsproducenter fra hele verden for at kunne tilbyde dig de bedste produkter af erhvervskøretøjsmærker på markedet. Det er værd at bemærke, at varevognsfabrikanterne meget ofte udliciterer produktionen af specifikke komponenter. Derfor er nogle reservedele, f.eks. LUK-koblinger, nøjagtig de samme dele, som monteres på lette erhvervskøretøjer på fabrikken. Reservedele af høj kvalitet, som f.eks. fra Trateo, der tilbyder topkvalitet til en konkurrencedygtig pris, er også et interessant alternativ.

Producenter af dele til varevogne

Producenter af reservedele til busser står over for en stor logistisk og organisatorisk udfordring. På den ene side skal de sikre kvaliteten af deres produkter, og på den anden side skal de reducere produktionsomkostningerne for at holde deres tilbud konkurrencedygtigt. Derfor vælger mange producenter af dele til varevogne at flytte produktionen til Asien, hvor lønomkostningerne er betydeligt lavere. I dette tilfælde lægges der et tilsvarende beløb til prisen på produkterne for at tage højde for transport og distribution. Hvis du eksisterer for at købe et produkt af et bestemt mærke af varevognsdele, så kan du gøre det i vores online shop.

Autodele mærke og produktkvalitet

Internationale betegnelser bruges til at klassificere mærket af erhvervskøretøjsdele: OE, OEM, OEQ, AM. Forkortelsen OE henviser til originale dele, som kommer direkte fra bilproducenten. De har den højeste kvalitet i håndværk og overholder garantibestemmelserne ved køb af lette erhvervskøretøjer. Dele mærket OEM henviser til varevognsdele af mærker, der kommer fra nøjagtig de samme produktionslinjer som de originale produkter (f.eks. TRW). Den næste kvalitetsklasse er OEQ, dvs. dele med en kvalitet, der ligger tæt på de originale produkter. Disse dele kan fås hos grossister og bilforretninger. Eftermarkedsmærker henviser til en gruppe af dele, der er fremstillet med andre materialer og teknologi end originalprodukterne. Der er simpelthen tale om reservedele af lavere kvalitet.

 
Indtast et søgeord
Avanceret søgning
Transit Center in Europe